• Logo Moravskoslezského kraje - 20 let
  • Logo Moravskoslezského kraje
  • Logo Příspěvkové organizace Moravskoslezského kraje

Dětský domov Čeladná

Jak nám můžete pomoci?
  • Dětský domov Čeladná - ještě jako hotel
  • Dětský domov Čeladná - před rekonstrukcí
  • Dětský domov Čeladná - aktuální fotka
RECYKLOHRANÍ Administrátor Více informací...

Recyklohraní je dlouhodobý školní projekt, který v sobě spojuje vzdělávací program a soutěže se zaměřením na třídění a recyklaci odpadů.

Nadační fond Albert Administrátor

Podpora VŠ A SŠ studia dvou klientů Dětského domova Čeladná byl finančně podpořen Nadačním fondem Albert

 

Řidičské průkazy Administrátor

Nadační fond manželů Livie a Václava Klausových ve spolupráci se společností ÚAMK zabezpečuje řidičské kurzy pro děti z dětských domovů s možností získání řidičského průkazu skupiny B. Nadační fond se tímto projektem snaží podporovat budoucí uplatnění dospívajících dětí z dětských domovů i ze sociálně slabých rodin.

DD CUP Administrátor

Seriál sportovních soutěží organizovaných pro děti z dětských domovů z celé České republiky. Organizátorem tohoto skvěle organizačně a sponzorsky zajištěného projektu je občanské sdružení 1. sportovní a Dětský domov Praha 9, Dolní Počernice.

Pro budoucnost - Zoocentrum environmentální výchovy Administrátor Více informací...

Hlavním efektem a cílem tohoto chovu je poněkud netradiční možnost smysluplně naplnit volný čas dětí v dětském domově starostí o zvířata a využití těchto zvířat v zooterapii. (animoterapii). Kromě zooterapeutických důvodů bude mít chov minioveček i pozitivní přínos z hlediska upevňování principů rodinné výchovy. Děti se starostí o ovečky naučí dalším novým návykům, které budou moci uplatnit ve svém budoucím životě

Fotogalerie